Treningsfelt for fuglehund

Fjellstyret har to treningsfelt for fuglehund. Det kreves sauerenhetsbevis som skal medbringes og vises til oppsyn ved kontroll.

Remdalen/Brettingsdalen
Treningsfelt på ca 60 000 da er disponibelt for trening av fuglehund mot løsing av dagskort i periodene 1.-24. september og 1.- 16. oktober. Treningsfeltet avgrenses av Friisvegen i øst, statsallmenningsgrensa i sør, Hirisjøåa i vest og Hirisjøen/fylkesgrensa/Hira i nord. Se detaljert kart og kjøp kort på inatur. Det skal løses ett kort per/hund/dag.

(Treningsfeltet i Remdalen for innenbygdsboende kan benyttes som tidligere f.o.m 21. august). Området er imidlertid stengt for trening den 24., 25. og 26. august 2018, da det arrangeres jaktprøve.

Hytte til leie: Barthstua

Breijordene/Saubuvegen
Treningsfelt på ca 15 000 da er disponibelt for trening av fuglehund mot løsing av kort f.o.m. 21. august t.o.m. 24. september. Området er imidlertid stengt for trening den 25. og 26. august 2018, da det arrangeres jaktprøve.

Treningsfeltet ligger innen jaktfelt III, sør på Breijordet, langs Saubuvegen inn til Saubua. Se detaljert kart og kjøp kort på inatur eller lokalt (Kvitfjelltunet og Fåvang Jakt & Våpen). Treningsfeltet er også inntegnet på turkart for Ringebu.

Hytter til leie: Saubua og Trolldalsbua

Hvordan kjøpe kort på inatur:

- Hvis du ikke allerede har en bruker på inatur.no må du registrere brukernavn og passord her.
- Logg inn med brukernavn og passord her
- Velg ønsket treningsfelt og korttype her
- Jegeravgiften må være betalt for å få gjennomført kjøpet. Det er lurt å ha jegernummer og betalingskort klare ved kjøp.